Wendt-net
 
Skip Navigation Links
Dette CMS system er 100% dansk udviklet, det er under stadig udvikling, efterhånden som kravne fra brugerne stiger udvikler vi moduler, enten som tilkøb eller som standard moduler der kommer med i den automatiske opdatering af systemet.

Kompatibel med over 99% af alle brugere i verden

Kompatibel med alle browsers og operativesystemer
Langt fra alle systemer og hjemmesider er kompatible med alle browsers og operative systemer, men det er bare ikke noget de snakker højt om. Det gør vi tilgengæld, for WendtCMS fungerer 100% korrekt i over 99% af alle browsers - Det er der ikke mange andre systemer der kan klare!

Dynamisk udgivelse af dit web-indhold

Med WendtCMS kan du styre din hjemmesider over alt i verden. Det eneste det kræver er en computer med internet. Det er slut med at skulle bikse med koder, eller være bundet til et bestemt program, man kun har på sin egen computer.

Ingen installation, ingen bekymringer

WendtCMS er ikke helt som alle andre. WendtCMS er udviklet kun til brug hos Wendt-net's servere, dette sikre at du selt ikke skal bekymre dig om installation eller noget som helst andet. Det sørger vi nemlig for. Der ud over betyder det også at systemet hele tiden vil blive forbedre, og der hele tiden vil komme nye funktioner og gratis moduler til.

Teknologi og platform

WendtCMS er baseret på Microsoft™ platformen, din sikkerhed for høj kvalitet og lave driftsomkostninger. Der ud over benytter WendtCMS sig af de nyeste teknologier, så som ASP.net + AJAX og msSQL. Det sikre nogle hurtige og sikre sider, flot og brugbart interface og sikring for at der ingen flaskehals foregår i databasen eller andet.

Aldrig timeout!

I forhold til rigtig mange andre CMS, vil du aldrig med WendtCMS opleve timeout. Dette gør dig istand til, i forhold til andre, at du kan redigere dine sider i lige så lang tid du vil, uden at frygte for hvad der sker, når du klikker gem.


 

webhost, hosting, domæne, asp.net 3.5, webhotel, php, plesk, Content Managemant System, ingen bindingsperiode, 100% Dansk
Exchange OWA
Windows server 2012

Webmail
Website Panel
 
Linux Ubuntu
Webmail
Kontrolpanel
..
Kontakt
Kontakt

 


______________________________

Kurv Indkøbskurv

Kurven er tom..

______________________________

Bruger menu

Log ind

Du er ikke logget ind, log ind her
______________________________

 Site Map   Admin Copyright © 2014 Wendt-Net.dk
Wendt-net.dk :: telefon 31 26 14 18 :: CVR 27699642 :: Mail bengt@wendt-net.dk ::


Powered by Marcisoft WendtCMS